07. september 2024

Til dig der fremstiller billedkunst, keramik, glas, smykker, skulpturer og hvad der ellers findes inden for kunst og kunsthåndværk, åbner vi nu igen muligheden for, at du kan udstille og sælge dine værker på Allerød Bymidtes store Kunstmarked på Øen lørdag den 7. september 2024 kl. 10-14

Det er en helt unik mulighed for at møde andre kunstnere, og ikke mindst møde publikum og købere af dine værker.

Stemningen skaber vi sammen, krydret med levende musik og, forhåbentligt, dejligt sensommervejr. Sidst vi afholdt Kunstmarked i Allerød Bymidte var det en kæmpe succes, og stadepladserne blev hurtigt udsolgt.

Vil du være med til at skabe opmærksomhed om din kunst og være en del af Kunstmarkedet, så booker du din stand her via linket til Billetto, hvor du kan vælge mellem en plads på 2 x 2 m til 200,- plus gebyr eller 3 x 3 m til 300,- plus gebyr.

Den store af pladserne er velegnet til en lille pavillon, men det er helt op til dig hvordan du bygger din stand op. Medbring selv borde, pavillon, stativer eller hvad du ellers skal bruge.

Du må påbegynde opsætning af standen kl. 8.00 og nedtagning ikke før kl. 14.00. Husk at rydde pænt op og fjerne evt. affald inden du forlader gaden.

Rigtig god fornøjelse!

Kan man afbestille sin stadeplads?

Nej det er desværre ikke muligt. Penge gives ikke tilbage ved dårligt vejr eller andet.

https://www.facebook.com/events/1117831316145415/

Arrangør: Mit Allerød
Sted: Øen, M. D. Madsensvej 2, 3450 Allerød