27. maj 2024

DANSK STJERNEINSTRUKTØRS GRIBENDE FAMILIEDRAMA

🍼🎥 Velkommen til vores hyggelige ‘Babybio’ for barslende forældre! 🎉

Tag en velfortjent pause fra bleer og sutteflasker og forkæl dig selv med en gratis kop kaffe eller kakao, mens vi viser filmen ‘Fuld af Kærlighed!’ ☕

Slap af, nyd filmen – Vi sørger for den perfekte atmosfære, hvor babyer er velkomne, og hvor du kan dele filmoplevelsen med andre barslende forældre.

Synopsis: På overfladen ligner de en helt almindelig dansk familie. Men efter en alvorlig ulykke i hjemmet bliver faren mødt med et ultimativt krav fra sin kone og deres tre børn: Stop med at drikke og gå i behandling, ellers vil vi ikke se dig igen.

Og pludselig står familien og særligt den bare 20-årige Sofia midt i en dyb livskrise, der ikke engang er hendes egen. Hun påtager sig ufrivilligt ansvaret for at holde sammen på sin familie, netop som hun ellers var på vej ud i et selvstændigt liv som ung voksen med veninder, kæreste og rejseplaner. For selvom hendes far vender ædru hjem efter 5 ugers afvænning som et sundere og mere taknemmeligt menneske, er han måske ikke længere så livlig og farverig, som da han drak. Det synes Sofias mor i hvert fald ikke. De mentale tømmermænd, som de begge to har sparet op over mange år, får nu deres forhold til at knage og brage – og igen er Sofia nødt til at være den voksne i familien. Men før Sofia kan hjælpe andre, må hun lære sine egne grænser at kende.

🎬Se trailer her:
https://youtu.be/UALVgBxCvno?si=BNKtLc3hQdEj0-Kf

https://www.facebook.com/events/841434527818165/

Arrangør: Allerød Bio - drives af frivillige
Sted: Allerød Bio - drives af frivillige