Garnbutik i Allerød

Waltehin er en stof og garnbutik i Allerød. Her finder du alt til dit kreative hjemmearbejde, eller hvis du skal bruge stof eller garn til professionelle. Vælg fx mærkerne Langyarns, Lanagrossa, Sandnes og Lala Berlin.

Der kommer kunder i garnbutikken fra hele Nordsjælland for udvalget i Walenthin er godt, men betjeningen er helt suværen. Nærværende personale, der oprigtigt interesserer sig for det, du har gang i og derfor også stiller de helt rigtige spørgsmål, så du kommer hjem med de rigtige produkter.

En af de ting, kunderne elsker i Walenthin, er kvaliteten. Det stof og garn, du køber her, kommer du ikke til at fortryde. Det er stærke varer med den helt rigtige indfarvning og finish. Lene sørger for at få nye varer hjem ret ofte, som gør, at det altid er spændende at slå et smut forbi butikken for at se nye varer, sæson-kollektioner og udsalg.

Savner du kreativitet?

Linda Walenthin giver kompetent og opmærksom service. Hun er aldrig bleg for at gå forrest med inspiration til de forskellige årstider og til, hvad man selv kan lave af garn og stof. Butikken emmer af hygge og kreativiteten springer ud af enhver garnnøgle på hylderne. Når du besøger Walenthin i Stationspassagen, skal du hurtigt hjem for at komme hurtigt i gang med dine egne ideer – den smittende entusiasme skal man i denne butik ikke lede længe efter.

Populære strikke-arrangementer

At sidde sammen og strikke er simpelthen det hyggeligste i verden. Og sidder du sammen med nogen, som er dygtigere end dig selv og elsker at lære fra sig, så er det helt perfekt. Hos Walenthin er der ofte arrangementer for kunder. Fx kan du tilmelde dig strik-cafe i butikken.

Information

Walenthin Stof & Garn Stationspassagen 6B, 3450 Allerød +45 48 17 47 20 
Mandag: Lukket
Tirsdag – fredag: 12:00-17:00
Lørdag: 10:00-14:00
Søndag: Lukket

Walenthin Stof & Garn