Sko og tøjbutik i Allerød

Den store og flotte butik midt på Torvestrædet indeholder alle de ting, du drømmer om til din garderobe. Moderigtige sko og støvler, klassiske sandaler, behageligt fodtøj og masser af lækkert tøj, der varierer alt efter sæsonen. Butikken har også et stort udvalg af bælter og tasker.

Du finder tonsvis af inspiration i butikken, og du kan shoppe flere sammen for der er noget for enhver smag. Mange af de kunder, der kommer i butikken, er faste og glæder sig til at forny deres tøjskab med varer fra Via Roma Sko i Allerød.

Personlig betjening og super service

Indehaverne Ayse og Mustafa er ægte ildsjæle, der brænder for byen og for at altid at byde velkommen i butikken med varer, som deres kunder kan lide. Butikken har været i byen længe, og derfor ved de også, hvad folk i Allerød og omegn vil have.

Resten af personalet er også ægte ildsjæle. De brænder for det, de laver, og elsker at være behjælpelige med størrelser, stilskifte, makeovers eller hvad end, du er på jagt efter.

Der er både de mærker du kender som fx Decadent, Samsøe Samsøe, Billi Bi og Sofie Schnoor, men der er også et væld af mærker, du ikke kender, men som alle har en høj kvalitet. Det betyder også, at der er noget for enhver pengepung.

Via Roma Sko støtter velgørende formål

Butikken er mere end bare en butik. De støtter lokale aktiviteter, der har et godt formål. Fx har de bidraget til Pink Party til fordel for brystkræft og doneret til Allerød Håndboldklubs lotteri.

Information

Via Roma Sko Torvestrædet 14 – 20,  3450 Allerød  +45 48 14 01 78
Mandag:Lukket
Tirdag- fredag:10:00-18:00
Lørdag:10:00-14:00
Søndag:Lukket

Læs mere om Via Roma Sko