Tøj til mænd i Allerød

I Tøjeksperten finder du et stort udvalg af tøj til mænd. Der er noget for enhver smag, og du finder nemt nye kollektioner til garderoben eller tøj til festlige begivenheder – også selvom det skal gå stærkt. Personalet er super søde og dygtige til hurtigt at spotte, hvordan de kan hjælpe dig bedst muligt.

Blandt mærkerne i butikken er der Lindbergh, SuperDry, Tommy Hilfiger, Gant, Gabba og Wrangler. Find dine favoritter eller prøv noget nyt. I Tøjeksperten siger de, at de er eksperter. Butikken i Allerød er eksperter i at finde nye, dristige accessoires eller detaljer, som passer perfekt til de klassiske snit og suits.

Tøjet varierer fra sæson til sæson, men der er noget for alle aldersgrupper. De unge ønsker mode og underspillet mode, mens de ældre ønsker kvalitet og tidsløse designs. Og synes du, at du er midt imellem, hvad angår alder eller smag, så kan du nemt kombinere butikkens mange kollektioner.

Polo t-shirts og skjorter med print

Selvom udvalget i Tøjeksperten Allerød er stort, så er personalet obs på, at mange mænd leder efter de klassiske ting, de allerede har i skabet derhjemme, men som trænger til en ny udgave. Butikken har derfor et stort udvalg af polo t-shirts og almindelige t-shirts, der sidder tæt til kroppen uden at stramme.

Der er også en betydelig mængde af skjorter med print, som også er populære, fordi de pepper et jakkesæt op eller giver liv under en almindelig striktrøje. Kom ind i butikken midt på MD Madsensvej og se, hvad der falder i din smag.

Information

Tøjeksperten M D Madsensvej 11, 3450 Allerød  +45 72 34 90 75
Mandag – fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-14:00
Søndag: Lukket

Læs mere om Tøjeksperten