Få renset dit tøj mens du er på arbejde

Sober Rens ligger perfekt, hvis du er en af de mange pendlere, der hver dag kører til Allerød station for at tage toget ind mod byen. Du kan nå at aflevere dit tøj om morgenen og hente det efter arbejde, fordi butikkens åbningstider gør det nemt for kunderne at nå det hele.

Selvom det er Flemming Gordon Olsen, der ejer Sober Rens, er det alligevel Anne-Marie, der oftest smilende og glad tager imod dig, når du træder ind i butikken. Anne-Marie har i mere end 25 år været Sober Rens’ ansigt udadtil og serviceret alle kunder i Allerød til perfektion.

Sober Rens – dit lokale renseri

Renseriet passer godt på dit tøj, mens de renser det. Du kan aflevere al slags tekstil og kunstigt materiale i Sober Rens. Deres ekspertise og erfaring gør, at du altid får det retur i en fin stand og kan bruge det igen til den næste fest, det næste møde eller blot hænge det rent ind i skabet som et godt minde.

Sober Rens tager også imod store ordrer. Deres årelange samarbejde med Høvelte Kaserne gør, at de ved, hvordan man hurtigt behandler større mængder af tøj til rens. Gå ind i butikken og få en snak, hvis du har en særlig sag eller ønsker at tale om et professionelt samarbejde. Selvom butikken er lille, så er der ikke grænser for, hvad personalet kan gøre for dig.

Butikken følger med udviklingen og gør en dyd ud af at være så miljøvenlige som overhovedet muligt. Nye metoder og arbejdsgange gør, at renseriet konstant renser og vasker med omtanke på miljøet.

Sober Rens giver tilbage til Allerød

Som butik i Allerød Handelsforening er Sober Rens med til at påvirke udviklingen i byen. Men butikken støtter også selv op om nogle aktiviteter i foreningslivet som programsponsor i Lillerød Revyen.

Information

Sober Rens Stationspassagen 3, 3450 Allerød +45 48 17 25 24  
Mandag – torsdag: 08:00-18:00
Fredag: 08:00-18:00
Lørdag: 08:00-14:00
Søndag: Lukket

Læs mere om Sober Rens