Din lokale vinekspert

Skjold Burne har i mere end 50 år haft vinbutik i Allerød. Det er her, du skal gå hen, hvis du trænger til inspiration til dit vinkøleskab eller ønsker at få gode råd til at sammensætte den helt rigtige vinmenu.

Personalet er super imødekommende og ved alt, hvad man kan vide, om de varer, de har på hylderne. Du skal blot give nogle få informationer om din middag, så kan du være sikker på at få anbefalet perfekte dråber til.

Der er vine til ethvert budget, og mon ikke der også kan fremtrylles en smagsprøve, så du kan blive helt overbevist?

Smag på det bedste

Butikken inspirerer os alle sammen, og der er noget for enhver smag. Ofte afholder Skjold Burne i Allerød whisky-smagning, hvor kun de allerbedste varer tages frem. Til glæde for kunderne og til smittende glæde for butikkens kyndige personale, som passioneret tager dig med på en eventyrlig rejse. Der er også jævnligt smagninger af vine, rom og gin.

En synlig vinbutik

Skjold Burne i Allerød er synlige i gadebilledet. Nogle gange står de på gaden og frister med små smagsprøver og andre gange deltager de aktivt i byens arrangementer som fx VM-kamp på storskærm. Her serverede de lækre forfriskninger til alle byens borgere.

Skjold Burne støttede også op om et grillarrangement i XL Byg i Blovstrød med lidt vin i glasset til de mange tørstige kursusdeltagere.

Det er super skønt at have Skjold Burne i byen, og de er altid klar til at hygge om os med lækkerier fra hele verden.

Information

Skjold Burne M D Madsensvej 4C, 3450 Allerød +45 48 17 29 88 
Mandag – fredag: 08:00-18:00
Lørdag: 08:00-14:00
Søndag: Lukket

Læs mere om Skjold Burne