Rex Cykler er din lokale cykelekspert

Rex Cykler i Allerød er ikke bare en cykelforretning. Du får en hel unik service, når du træder ind over dørtærsklen til denne unikke butik. Der er produkter til både den almindelige borger, der ønsker et transportmiddel, men der er også produkter til den kræsne semi- og helprofessionelle rytter eller amatøren, der går op i cykler i sin fritid. Butikken har også et stort udvalg af elcykler.

Ejere Jørgen Olkjær Pedersen, Martin Rex Olkjær og Peter Søderberg  er passionerede, faguddannede mekanikere, der kender cykler ind til mindste tandhjul. De sørger for at guide dig til de helt rigtige cykelbukser, den gode hjelm eller de nye gear.

Værksted og gratis lånecykel

Hos Rex Cykler i Allerød kan du få repareret din cykel til gode penge. Mekanikerne tager alle cykeludfordringer ind, hvad en det drejer sig om stel, hjul, gear eller dæk. Du får altid cyklen tilbage i super fin stand, og der er aldrig noget at sætte på kvaliteten af deres arbejde.

Butikkens personale er hurtige til at reparere din cykel og står klar med en gratis lånecykel til dig, der ikke kan undvære din cykel. Det er både nemt og bekvemt og super god service.

Rex Cykler støtter de lokale

Butikken tager del i lokalsamfundet ved bl.a. at støtte Allerød Cykle Klub og Allerød Håndbold Klub. Der er mange lokale, der har glæde af at have Rex Cykler i byen.

Information

Rex Cykler M D Madsensvej 6, 3450 Allerød +45 77 66 00 10 

Butik:

Mandag – fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-14:00
Søndag: Lukket

Værksted:

*for modtagelse og udlevering

Mandag – fredag: 8:00-18:00
*Lørdag: 10:00-14:00
Søndag: Lukket

Læs mere om Rex Cykler