Hele Danmarks optikerkæde

I Profil Optik i Allerød er der fokus på kvalitet. Der kan man mærke både i butikken og på de produkter, man køber i Profil Optik.

Butikken i Allerød er en del af en større brillekæde med over 500 butikker. Det betyder konkret, at der er erfaring og indsigt til at give en kompetent kundeoplevelse, når du som kunde skal have briller. De mange butikkers erfaring og samarbejde gør, at du får tilbudt gennemtestede produkter af et personale, der konstant får ny viden.

Ikke bare briller

Butikken har fokus på øjensundhed og bruger den tid, det tager, når du kommer ind for første gang. Der bliver foretaget en grundig analyse af dit syn, og butikkens personale vurderer, hvilken løsning, der vil give dig det bedst mulige syn. Du vil opleve en grundighed, som du ikke oplever mange andre steder.

Prøvelinser i 10 dage

I Profil Optik kan du prøve kontaktlinser gratis. Det er ikke alle, som synes, det er rart at gå med linser. Måske er du en af dem? Måske er du ikke. Men for at komme svaret nærmere, kan du låne linser i butikken og prøve dem af derhjemme. Når du er færdig med at prøve dem, får du en opfølgende snak med en optiker, som kan hjælpe dig videre med de linser, du skal have eller hjælpe dig hvis det ikke fungerede for dig.

Få service på dine briller

Når du køber briller i Profil Optik i Allerød er der flere fordele for dig som kunde. Du får automatisk 50% rabat på dine briller, hvis du skal have mere end 1 sæt. Du får også service på dine briller, så du altid kan komme i butikken og aflevere dem.

Profil Optik støtter det lokale

Butikken har bl.a. støttet Stafet for Livet på Skovvang Stadion samt bidraget til lotteriet i Allerød Håndbold Klub.

Information

Profil Optik    M D Madsensvej 17, 3450 Allerød  +45 48 17 04 27  
Mandag – torsdag: 09:30-18:00
Lørdag: 09:00-14:00
Søndag: Lukket

Læs mere om Profil Optik