Nordea i Allerød

Nordea i Allerød er en del af Nordeuropas største finanskoncern. Du er altid sikker på sublim service og produkter, der passer til netop dine behov.

Bankens personale giver en god og lokal betjening. De ved, hvad de taler om, og så har de været med i byens rivende udvikling gennem mange år.

Nordea i Allerød nyder godt af koncernens mange investeringer og kan derfor tilbyde kunder i Allerød de samme muligheder for netbank og mobilbank, som er helt uovertruffen i forhold til mange af konkurrenternes digitale løsninger.

Digital bank

Nordea Allerød tilbyder fx både personlig bankkonto, realkredit lån gennem Nordea Kredit og Nordea Pay, som er et nyt initiativ, som hjælper dig, der har mistet dit betalingskort, og ikke kan vente på posten.

Du skal besøge Nordea i Allerød, hvis du ønsker en stabil bank med dygtige medarbejdere og mange services til både private borgere og erhvervskunder – uanset om du har en stor eller en lille virksomhed. Nordeas værdigrundlag handler om dialog med kolleger, kunder og interessenter. Derfor oplever du en stor villighed og oprigtig interesse til at tale økonomi og pengesager, når du kommer ind i banken i Allerød.

Nordea Allerød giver tilbage til byen

Banken i Allerød støtter op om det lokale. De har fx både støttet Lynge Byfest, Allerød FK og det Lokalhistoriske Arkiv og Forening i Allerød kommune.

Information

Nordea M D Madsensvej 7, 3450 Allerød +45 70 33 33 33  
Mandag: Efter aftale
Tirsdag: 10:00-16:00
Onsdag: Efter aftale
Torsdag: 10:00-16:00
Fredag:: Efter aftale
Lørdag-Søndag: Lukket

Læs mere om Nordea