Mungo Park er mere end teater

Teatret er kendt for at opsætte modige og moderne stykker med de mest talentfulde skuespillere og instruktører. En af visionerne bag Mungo Park er, at forestillingerne skal være baseret på virkeligheden. Det betyder, at der kommer vedkommende, samfundskritisk og samfundsrelevant kulturtilbud ud af det lille teater i Allerød.

Der kommer folk fra hele landet for at opleve den ægte teaterstemning, der er på Mungo Park til hver eneste forestilling.

Men Mungo Park er mere end et teater. Der er koncerter, særarrangementer og foredrag med store kulturpersonligheder og aktuelle debattører. En del af teatrets DNA er netop at være samlingssted for opdagelse, debat og kultur. Det får du masser af på Fritz Hansens vej.

Mungo Park i Allerød er byens stolthed

Mungo Park er et navn – ikke blot i Allerød om omegn. Teaterdirektøren og personalet driver et virkelig spændende kulturtilbud og fortsætter med at begejstre publikum med dristige opsætninger og dramatiske fortællinger

Lokalt engagement

Mungo Park er en del af byen. Det betyder, at der bliver etableret samarbejder på kryds og tværs mellem butikkerne og livet i Allerød. Mungo Park støtter de lokale butikker ved bl.a. at købe lokalt ind til store forestillinger. De er også med til at skabe synlighed for de butikker, der sponsorer udstyr til forestillingerne på Mungo Park.

Information

Mungo Park Fritz Hansensvej 23, 3450 Allerød +45 48 13 13 00 
Mandag – fredag: 16:00-20:00
Lørdag: 15:00-17:00
Søndag: Lukket

Læs mere om Mungo Park