Tøj til mænd i Allerød

Midt på gågaden finder du Mr. Allerød, som er en af byens to herretøjsforretninger. Leder du efter tøj til mænd i Allerød, kan du roligt gå ind i butikken her og finde mange mærker og størrelser til mænd i alle aldre.

Butikken har specialiseret sig i at have mange kendte mærker som fx Gant, Tiger of Sweden, Hugo Boss og Björn Borg. Mr. Allerød er en del af en større kæde, som tilbyder høj kvalitet inden for herremode. Derfor er det også gode priser du kan finde på de klassiske varer og de helt nye kollektioner.

Mr. Allerøds medarbejdere er altid servicemindede og finder hurtigt din størrelse eller din stil ud fra få spørgsmål eller ud fra deres erfaring. De finder både det, du leder efter, men kan også udfordre dig på stof og stil, så du kommer hjem med inspiration til årstidens tøj.

Mærkevarer i alle størrelser i Mr. Allerød

Besøg butikken og find både skjorter, bluser, jeans, jakkesæt og overtøj. Du kan også finde et godt udvalg af accessories som fx bælter, kasketter og tasker. Fælles for alle varerne er den høje kvalitet. Du behøver kun at handle et sted, når du først har fundet din stil – og det hjælper Mr. Allerød dig med.

Mr. Allerød støtter op om det lokale

Butikken har ad flere omgange støttet det lokale foreningsliv med bl.a. donationer og sponsorater. De støtter op om de lokale fodboldhold men også til fester og kulturliv generelt i byen. Sponsorater er bl.a. gået til Allerød FK, Lynge Byfest, Lillerød Revyen og herresenior-holdet i Blovstrød IF.

Information

Mr. Allerød  M D Madsensvej 19,
3450 Allerød 
+45 48 14 00 30
Mandag – fredag: 09:30-18:00
Lørdag: 09:30-15:00
Søndag: Lukket

Læs mere om Mr. Allerød