LokalBolig Allerød er din lokale ejendomsmægler.

Her tager de søde og dygtige ejendomsmæglere sig af din bolighandel – uanset om du bor i lejlighed, rækkehus, villa eller sommerhus. Find ejendomsmægleren midt i byen – der er åbent hver dag undtagen lørdag.

Ejendomsmægler i Allerød med høj kundetilfredshed

Når du skal handle bolig, skal du bruge en ejendomsmægler, der hurtigt kan sætte sig ind i dit behov og din livssituation. Det kan de hos LokalBolig i Allerød.

Ejendomsmæglerbutikken har en meget høj kundetilfredshed, hvilket kan ses på Boligsiden. LokalBolig er en af de bedst ratede ejendomsmæglere i byen.

Stort lokalkendskab og engagement

De 4 medarbejdere i LokalBolig Allerød har alle stort lokalkendskab. Det er en del af butikkens DNA, men det er også en ære for medarbejderne at kende deres kunders område og de faciliteter, der er i vores skønne by.

Den kvalitet, du får hos LokalBolig i Allerød, kan du mærke, når du træder ind i butikken. Personalet er super venligt, og salgsannoncerne bliver sat flot op og viser din bolig fra den bedste side. Kvaliteten ligger i alt fra salgsmaterialet med billeder til beskrivelser og fremvisning af dit hjem. Du kan roligt sætte din bolig til salg via LokalBolig.

Er du køber, kan du se de fede og skønne hjem, der er til salg i vinduet eller på deres hjemmeside, hvor du også kan bestille salgsmateriale. Som køber er du i trygge hænder og mon ikke det ender med, at du kan finde din drømmebolig, når du først har mødt Claus, Thomas, Birgitte og Majken fra LokalBolig på Torvestrædet?

LokalBolig Allerød bidrager aktivt til byen. Fx bidrager de til den legendariske Lynge Byfest en gang om året. Uden det store engagement fra Allerød Handelsforening ville byfesten ikke være den store succes, den er i dag.

Information

Lokalbolig Torvestrædet 9,
3450 Allerød
 
+45 48 10 60 60 
Mandag – torsdag: 09:30-17:00
Fredag: 09:30-15:00
Lørdag: Lukket
Søndag: 10:00-12:00

Læs mere om LokalBolig