Information

Allerød  er en grøn oase, hvor vi er tæt på hinanden og tæt på naturen. Hvor kulturelle tilbud, spændende fritidsaktiviteter, et varieret handelsliv og bespisning i form af delikatesser, takeaway og restauranter går hånd i hånd.

Allerøds 7 skoler (6 offentlige og 1 privat)  og gymnasie understøtter at omkring 30% af indbyggerne er børn eller unge og da vi samtidig har en af de længste levetider i landet giver det en jævn og harmonisk aldersfordeling i kommunen.

Borgerne  i Allerød er ressourcestærke, med en gennemsnitsindkomst 30 % over landsgennemsnittet, og vi har siden 2010 haft landets laveste arbejdsløshed.

Med et opland på 120.000  personer i Nordsjælland der har mindre end 15 minutters transport til Allerød, et S-tog der ligger i forlængelse af hovedgaden, og nærhed til to hovedfærdselsårer til København gør det Allerød til en meget attraktiv handelsby både at besøge og etablere sig i.

Og som en af de få kommuner i landet har Allerød Kommune, den lokale handelsforening og ejerforening indgået et samarbejde om videreudvikling af livet i bymidten, hvilket blandt andet har betydet ansættelse af en City Manager der er omdrejningspunktet for at afholde og videreudvikle aktiviteter i bymidten, disse kan man læse mere om på www.mitallerød.dk og facebook.com/mitallerod. Samtidig deltager City Manageren i arbejdet med at optimere butiksmix’et, så butikslokalerne udnyttes bedst muligt for borgerne.

Er du interesseret i at høre om visionerne for bymidten i Allerød, og eventuelt mulighederne for butikker til leje eller erhvervslejemål i Allerød kan du kontakte City Manageren via denne kontaktformular: https://mitallerød.dk/kontakt/

 

Klik på billedet nedenfor, hvis du vil læse mere om Allerød

 

 

 

 

 

 

Information

 

 Byforum Allerød 3450 Allerød   www.mitallerød.dk
08.00-15.00

Kontakt City Manager