Lene & Co. i Allerød

Indehaver af butikken Lene Hvid Conrad og hendes dygtige medarbejdere står klar til at modtage dig i den hjertevarme tøjbutik. Her er plads til grin og store smil – de kommer ofte fra ejeren selv. Det smitter af på kunderne, og det smitter af på lysten til at shoppe sig helt fattig i de mange lækre kollektioner, Lene får hjem til den lille butik.

Butikken er enkel og overskuelig. Du kan hurtigt danne dig et overblik over sæsonens hotteste mode, men også finde klassikerne, der får dig igennem en kold vinter eller en hed sommer.

Lækre mærker til billige priser

Udvalget i tøjbutikken Lene & Co. skifter hele tiden. Du kan komme ofte i butikken og se nye varer og kollektioner. Det er en af de ting, der gør det så super spændende at shoppe i en af Allerøds bedste butikker. Der er både sko, tøj, accessories og jakker. Find fx mærkerne Apair, Denim Hunter, Wardrobe og MKT.

Pep din garderobe op

Du finder stensikkert et nyt sæt tøj i Lene & Co. Og ved du ikke på forhånd, hvad du vil have i dit skab, kan du spørge det dygtige personale, der arbejder i butikken. De kan hurtigt afkode, hvilken person du er, eller også kan de med få spørgsmål vurdere, hvad der passer til din stil.

Inspirationen er størst om mandagen. Følger du med i Lene & Co. på Facebook, ved du, at de ofte kommer med en mandagsinspiration. Hvorfor skal mandage være dumme, når du kan lade dig forføre af lækre billeder af tøj og sammensætninger, der får dine tanker hen på weekendens fest og farver?

Lene & Co. er en del af byens kulturliv

Besøg butikken midt på gågaden og støt den en lokal tøjbutik med hjertet på rette sted. Lene & Co. støtter op om de lokale initiativer, der kommer fra Allerød Handelsforening. De har også tidligere støttet Allerødløbet, bidraget til indsamling til Kræftens Bekæmpelse via Pink Party i Blovstrød Sognegård.

Information

Lene & Co. M D Madsensvej 9A, 3450 Allerød  +45 48 14 10 47
Mandag – fredag: 11:00-18:00
Lørdag: 10:00-14:00
Søndag: Lukket

Læs mere om Lene & Co.