Kop & Kande til enhver lejlighed

I Kop & Kande har de altid haft et stort udvalg af kendte mærker som fx Rosendahl, Lyngby, Bodum, Stelton og Kay Bojesen. Du finder alle klassikerne til dit hjem eller til den perfekte gave. Fælles for alle varerne på hylden er, at kvaliteten er i højsædet. Butikkens personale er altid klar på at hjælpe dig. Enten med at finde lige præcis det, du leder efter til dig selv, eller til at vejlede i forhold til gaver.

Kop & Kande er gode til at lave temaer, som passer til mange af de vigtige begivenheder i livet som fx babyshower, fødselsdagsfesten, studentergilder, bryllupper eller mors dag. Personalet har tjek på klassikerne til enhver lejlighed, og du er altid mere end velkommen til at komme ind i butikken og spørge.

Stort udvalg

Hvad end du er på jagt efter vaser, kokkeknive, bestik eller et nyt strygejern, kan du finde det i den hyggelige butik. Butikken er indrettet, så du kan ose i flere timer og lade dig inspirere til en ny stil eller til at finde ting til dig hjem, som understreger din stil og indretning.

Opskriftsunivers og medlemsarrangementer

Du kan melde dig ind i Klub Kop & Kande, så optjener du point, hver gang du handler. Medlemmer får konkurrencer med lækre præmier, adgang til et lækkert opskriftsunivers og invitationer til medlemsarrangementer i butikken.

Kop & Kande støtter de lokale

Med flere sponsorater tager Kop & Kande aktiv del i det lokale foreningsliv. Bl.a. har de støttet Allerød FK og deltaget i Stafet for Livet på Skovvang Stadion. Søren Lorentsen og resten af Kop & Kande er grunden til, at mange børn og borgere får mulighed for samvær og aktiviteter i foreningslivet i Allerød.

Information

Kop & Kande M D Madsensvej 15,
3450 Allerød
 
+45 48 16 08 08 
Mandag – fredag: 09:30-18:00
Lørdag: 09:00-15:00
1. Søndag: 10:00-15:00
Øvrige søndage: Lukket

Læs mere om Kop & Kande