Karin Hermansen i Allerød – din lokale guldsmed

I butikken Karin Hermansen går personalet op i personlig betjening og at finde netop det, du leder efter. Nogle gange ønsker du inspiration eller hjælp til at finde det helt rigtige ur eller smykke.

Understreg din personlighed med guld, sølv og ure

Hos Karin Hermansen får du den ægte vare. Butikken har en fast skare af kunder fra lokalområdet, som elsker at komme ind i den hyggelige butik med de mange fristelser. Personalet gør sit ypperste for at hjælpe dig med at understrege din stil eller udfordre moden med accessories.

Karin Hermansen står ofte selv bag disken og sørger for en god stemning. Hun har haft butikken siden 1985 og har i den grad været med til den udvikling, der har været i Allerød bymidte.

Fagudlært personale i Allerøds smykkeforretning

De 4 medarbejdere i Karin Hermansen kender mærker, materialer og stilarter til hudløshed og elsker at hjælpe dig med at finde det helt rigtige. Butikken har et værksted tilknyttet, hvor du kan få repareret, indgraveret eller ændret på ure og smykker, der trænger til en kærlig hånd.

Karin Hermansen støtter lokalområdet

Butikken har bl.a. støttet Stafet for Livet for Kræftens Bekæmpelse på Skovvang Stadion, Allerød Håndboldklub, Red Barnets genbrugsbutik i Allerød og Allerød Cykle Klub med donationer og gaver til lotterier.

Information

Karin Hermansen M.D. Madsensvej 9C, 3450 Allerød +45 48 17 23 13  
Mandag – fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-14:00
Søndag: Lukket

Læs mere om Karin Hermansen