11. december 2019*

‘Skyggedanseren’ er efterfølgeren til Sara Omars populære og omdiskuterede og anmelderroste debutroman ‘Dødevaskeren’, som udkom i november 2017.

‘Skyggedanseren’ er en roman om en udsat piges ensomme, indædte kamp for at undslippe barndommens mørke og finde frihed i et nyt liv langt mod nord. Den første bog, ‘Dødevaskeren’ var på mange måder en kontroversiel bog, som berører nogle tunge og alvorlige emner såsom vold, undertrykkelse og social kontrol af kvinder. Romanen var inspireret af Sara Omars egne oplevelser gennem sin opvækst, samt mødet med de skæbner, som hun har stiftet bekendtskab med igennem sit frivillige arbejde med udsatte børn og kvinder. Sara Omar kæmper for et retfærdigt samfund, hvor mænd og kvinder behandles lige og har de samme rettigheder, og igennem sine bøger formår hun at skildre den ulighed, der stadig findes mange steder i verden. Skyggedanseren fortsætter den barske fortælling om Frmesk, som læserne mødte i ‘Dødevaskeren’.

Udgivelsen af både ‘Dødevaskeren’ og fortsættelsen, ‘Skyggedanseren’, er foregået under stor hemmelighed, da det ikke er uden risiko for Sara Omar at udgive bøgerne.

Sara Omar signerer denne nyeste bog hos Bog & Idé, og den kan også købes i butikken ved samme lejlighed. Hvis du ikke kan nå ned i butikken, kan du bestille bogen ved at skrive en besked med dit fulde navn, telefonnummer og email adresse på Allerød Bog & Idés facebook side.

Arrangør: Bog & Ide
Sted: Bog & Ide