Danmarks næststørste bank findes også i Allerød

Jyske Bank er Danmarks næststørste bank med filialer i hele landet. Jyske Bank i Allerød har en kontantløs filial, hvor du kan få rådgivning om din privatøkonomi og investeringer.

Få personlig rådgivning om penge

Personalet i Jyske Bank Allerød er dygtige bankrådgivere, som kan hjælpe dig med at få styr på din økonomi eller rådgive dig i forbindelse med større ting i livet som fx huskøb, omlægning af lån, stiftelse af familie eller bilkøb.

Banken har været en spiller på det danske bankmarked siden 1967 og ønsker at være en del af danskernes hverdag. På Jyskebank.tv kan du hurtigt få overblik og analyser over aktuelle økonomiske emner. Det er tydeligt, at det er en bank, der ved, hvad den taler om. Det gælder også de kompetente og søde medarbejdere i Allerøds Jyske Bank filial.

Kom ind og få en kop kaffe

Jyske Bank i Allerød er ikke en helt almindelig bank: Der er kaffebar, video og havkatte på væggene og produktpakker, du kan tage og føle på. Jyske Banks kaffekoncept er enkelt: Kom ind til en snak, så byder banken på kaffe. Det er uforpligtende, og du kan se banken og rådgiverne an, inden du beslutter at flytte dine konti over til banken.

Lokalengagement fra Jyske Bank Allerød

Jyske Bank Allerød tager aktivt del i lokalsporten og har bl.a. støttet Allerød FK og DM i Ju-Jitsu i Blovstrødhallen. Deres synlighed i lokalområdet gør en stor forskel for mange foreninger, der er drevet af frivillige og ildsjæle.

Information

Jyske Bank Frederiksborgvej 27, 3450 Allerød +45 89 89 11 30   
Mandag – Onsdag: 10:00-16:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-16:00
Lørdag-søndag: Lukket

Læs mere om Jyske Bank