GBH – dit lokale revisionsfirma i Allerød

Er du selvstændig eller driver du en større virksomhed, har du brug for en dygtig revisor. GBH i Allerød hjælper dig bl.a. med opstart af virksomhed, bogføring, skatteplanlægning og køb af virksomheder.

GBH Revision er medlem af Danske Revisorer og har mange års erfaring med kundebetjening af store og små danske virksomheder.

Medarbejderne er kendte for deres grundighed. Du kan altid regne med at papirerne er i orden, så du kan gå ud og få nye ideer til din forretning.

Drømmer du om at blive selvstændig?

At være selvstændig kræver mere end bare den gode ide. Går du rundt med drømme om dit eget firma, eller har du fået den bedste ide til et produkt, så skal du ikke bekymre dig om årsregnskaber og momsafregning, men fokusere på det, du brænder for.

Hos GBH Revision hjælper de på alle niveauer. Du kan starte med at tale med dem om din drøm, så får du solide råd og god vejledning fra start.

GBH Revision er en lokalspiller

Revisionsfirmaet støtter lokalsamfundet og giver bl.a. sponsorater til den årlige store begivenhed i Lynge: Lynge Byfest ville ikke være det samme uden de mange sponsorer fra Allerød Handelsforening, herunder GBH Revision.

Information

GBH Revision M D Madsensvej 13, 3450 Allerød +45 48 14 38 00 
Mandag – torsdag: 08:00-16:00
Fredag: 08:00-15:00
Lørdag-Søndag: Lukket

Læs mere om GBH Revision