Fiskehandler i Allerød

Med den rette ekspertise og masser af kærlighed skaber Camilla og Thomas byens bedste fiskebutik. Kunderne elsker at komme i butikken og finde inspiration til middagsselskabet og aftensmåltidet.

Fisk er sundt, og fisk skal spises flere gange om ugen. Når du køber fisk, er friskhed og udvalg noget af det vigtigste. Hos Allerød fiskehandler finder du et kæmpe udvalg af sæsonens friske fisk og alle klassikerne: Laks, torsk og rødspætter.

Camilla og Thomas står altid klar til at byde dig velkommen i deres lækre butik – og her får du ikke blot de bedste varer, men også god og kompetent rådgivning. Når du prøver noget nyt, får du altid råd og tips til tilberedning og garniture. Det gør det meget nemmere at prøve nogle af de spændende, nye fisk, der ligger i køledisken.

Frisk fisk

Fiskebutikken tilbereder fiskene, så det er nemt for dig, men du kan også vælge at få andre udskæringer eller hele fisk med hjem. Det er op til dig og dit temperament. Du kan også vælge at få leveret særlige bestillinger, hvis du fx leder efter en bestemt fisk, eller hvis du skal bruge større mængder. Fiskebutikken bestiller hjem til dig – hurtigt og med friskhedsgaranti.

Hver dag får butikken leveret helt friske fisk fra danske og udenlandske farvande. Fiskene opbevares koldt og på is fra hav til du får det med hjem. Det sikrer friskhed og den gode, rene smag.

Når du køber fiskeretter eller delikatesser, er der tale om hjemmelavede lækkerier. Du finder både den kendte og eftertragtede lakselasagne, de smagfulde fiskefrikadeller og specialiteter som fx fiskesalat og tærter.

Information

Fiskemanden M D Madsensvej 21, 3450 Allerød +45 48 16 51 52  
Mandag: Lukket
Tirsdag – torsdag: 08:00-18:00
Fredag: 08:00-19:00
Lørdag: 08:00-16:00
Søndag: Lukket

Læs mere om Fiskemanden på Facebook