Estate mæglerne – mæglere med viden om det lokale

Hos den lokale ejendomsmægler i Allerød – Estate Allerød – finder du en virksomhed med viden og kendskab til lokalområdet og dermed særligt boligsalg og prissætning i både Allerød og omegnen.

Dette er yderst vigtigt, hvis man ønsker succes med enten køb eller salg af bolig, en proces som du her hos Estate Allerød vil kunne få kompetent, kvalificeret og ærlig hjælp til.

Butikken ligger centralt i Allerød på Frederiksborgvej 10, hvor du har mulighed for parkering bag ved butikken.

Benyttelse af flere forskellige platforme

Estate Allerød anvender flere platforme til køb og salg af boliger herunder både trykte og digitale medier samt sociale medier, hvor der benyttes værkøjet Salesbooster, der kan finde eventuelle købere gennem deres digitale adfærd. Derudover vil boligemner til salg blive præsenteret i den flotte og moderne butik i Allerød.

Tryghed og kvalitet i højsædet

I Estate Allerød er trygheden og kvaliteten i centrum – to komponenter, der begge er meget vigtige, for at du som kunde får en god oplevelse. Derudover lægges der i butikken stor vægt på de faglige kvalifikationer hos alle medarbejdere er i orden.

Gratis salgsvurdering uden forpligtelser

Der arbejdes i Estate Allerød både med køb og salg af villaer, ejerlejligheder, parcelhuse, andelsboliger, byggegrunde, liebhaverboliger og sommerhuse. Du er altid velkommen til at få en gratis og uforpligtende salgsvurdering i butikken af det dedikerede og kvalificerede team af ejendomsmæglere.

Information

Estate Allerød Frederiksborgvej 10, 3450 Allerød  +45 48 14 19 00 
Mandag-torsdag:10:00-16:30
Fredag:10:00-16:00
Lørdag:Lukket
Søndag:10:00-12:00

Læs mere om Estate Allerød