EDC Allerød dækker Lillerød, Blovstrød og Lynge

Selvom butikken ligger i Allerøds bymidte, så dækker EDC Poul Erik Bech bredt i området. Det gælder selve Allerød – det gamle Lillerød -, Lynge og Blovstrød. Ejendomsmæglerne i butikken kender hele området og ved, hvad der rører sig i bykernen, men også i yderområderne.

Dygtige lokalkendte ejendomsmæglere hos EDC i Allerød

Når man sælger eller køber et hus, har man brug for troværdig kommunikation. Det kan EDC i Allerød give dig. De lokalkendte mæglere er vilde med området og viser både sælger og køber vej til en god handel. De fokuserer på et effektivt salg og prioriterer etik, god kommunikation og høj kvalitet i hver bolighandel.

Mere end bare en ejendomsmægler

I EDC i Allerød ved de, at en bolighandel er mere en bare et papir og et salg eller køb. De søde og dygtige ejendomsmæglere i butikken ønsker at hjælpe Allerøds dejlige mennesker og deres familier på rejsen gennem livet – og her er boligen meget vigtig.

EDC Poul Erik Bech støtter flere velgørende formål hvert år. Allerød-afdelingen bidrager til det samlede beløb, der hvert år doneres til velgørenhed som fx Julemærkehjemmene

Information

EDC Poul Erik Bech Amtsvej 2, 3450 Allerød +45 48 13 46 00
Mandag – torsdag: 09:00-17:00
Fredag: 09:00-15:00
Lørdag: Lukket
Søndag: 10:00-12:00

Læs mere om EDC