Click foto er Allerød foto – Passion for fotoudstyr

I Click Foto finder du ægte ildsjæle, når det kommer til fotografi. Der bliver lagt passion og flid i alle fotoopgaver. Alle kunder kan få en engageret snak om fotoudstyr, vinkler, lys og hukommelseskort med det servicemindede personale.

Det er butikkens mål at få dig til at lykkes som fritidsfotograf eller måske endda professionel. Hylderne bugner af lækre kameraer og de nyeste gadgets til entusiasterne, så besøg butikken og få opgraderet dit grej.

Få taget et portræt eller lej et kamera

I butikken kan du få løst alle dine behov inden for foto. Få taget billede til passet, lej et kvalitetskamera til en særlig lejlighed, bestil restaurering af gamle billeder eller bestil dit helt eget fotoshoot.

I butikken kan du bestille print af dine favoritbilleder i høj kvalitet, du kan få dem indrammet i flotte trærammer med passepartout, så de er lige til at hænge op på væggen derhjemme eller som gave til en særlig person.

Click foto er en del af lokalhistorien

Som sponsor for Lokalhistorisk arkiv og Forening i Allerød kommune støtter Click Foto aktivt op om det lokale byliv. Butikken deltager også i særarrangementer i byen. På den måde er de med til skabe den lokalånd og gode stemning, der kan mærkes, når man besøger Allerød bymidte.

Information

Click foto M D Madsensvej 14, 3450, 3450 Allerød +45 48 17 75 78  
Mandag – torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-14:00
Søndag: Lukket

Læs mere om Click Foto