Stort udvalg

På Café Iso er der noget for enhver smag, uanset om du er stor eller lille. De serverer lækker pasta, pizza, burger, sandwich, salater og et væld af forfriskende læskedrikke! Deres køkken henter inspiration fra hele verden, og tilbyder både faste menuer og à la carte-retter af god kvalitet til priser, der passer til enhver pengepung.

Deres forretter inkluderer klassiske rejecocktails, sprøde calamari og varm tomatsuppe. Hovedretter spænder fra saftig oksemørbrad og spareribs til lækker laksefilet. Vores særlige retter omfatter bl.a. BBQ Chicken Quesadilla, Green Vegan Bowl og Iso’s oksegryde. Hver weekend kan du også nyde deres lækre brunch.

God beliggenhed på Tovet

Beliggende på Torvet har vores store restaurant en god udsigt, der giver dig mulighed for at følge med i livet på Torvet gennem de store vinduer. Om sommeren tilbyder vi udendørsservering, der bidrager til den hyggelige stemning på Torvet.

Du kan bl.a. nyde et imponerende udvalg af skummende fadøl og specialøl og farvestrålende cocktails.

Take-away og selskaber

De tilbyder take-away for de fleste retter. Deres rummelige indretning tillader, at borde omdannes til fælles langborde, perfekte til fester, barnedåb eller konfirmation med plads til op til 120 mennesker.

 

Information

Café Iso  Torvestrædet 11, 3450 Allerød  +45 51 77 42 06
Mandag-søndag: 10:00-22:00
Køkken: 10:00-21:30
Læs mere om Café Iso