Byens – Pizzeria og a la carte restaurant

Du kan få de helt klassiske retter: pizza, burger og pomfritter, når du besøger Byens Restaurant og Pizzeria, men du kan også vælge fra den store a la carte menu. Nyd en oksefilet eller plank steak, som altid er i høj kvalitet og til priser, du kan betale.

God beliggenhed i byen

Der er god udsigt i den store restaurant. Du kan følge med i byens liv fra de store vinduer, og der sker altid noget i den ende af byen. Om sommeren er der udendørsservering, og det er med til at skabe en verdensklassestemning i starten af byens centrale gågade.

Lokal restaurant med udbringning

Du kan altid vælge at få maden bragt ud fra Byens Restaurant og Pizzeria. De sørger for at maden kommer hurtigt, og at den stadig er varm. Det er også muligt at bestille fra den store menu, inden du kommer, så er maden klar, når du og din familie eller venner kommer og spiser.

Byens pizza støtter det lokale

Byens er ægte lokalånd. De har bl.a. sponsoreret Allerød Tennisklub, Allerød Håndboldklub og Lillerød Revyen. Det store lokale engagement betyder, at Byens Restaurant og Pizzeria har en særlig plads i mange Allerødders hjerte.

Information

Byens Restaurant og Pizzeria M D Madsensvej 4, 3450 Lillerød  +45 48 14 08 07  
Mandag – fredag: 11:00-22:00
Lørdag: 11:00-22:00
Søndag: 11:00-22:00

Byens Restaurant og Pizzeria