Brillehuset – din lokale optiker

Lene Krogh og hendes dygtige medarbejder i Brillehuset sørger altid for det rigtige udvalg og super god service. Du kan være sikker på at få de rigtige briller og en professionel vejledning samt en hyggelig snak med på vejen.

Moderne teknologi og fingeren på pulsen

Brillehuset deltager på messer, til faglige aftner og inspirationsture i udlandet. Herfra tages trends og nyheder med hjem til butikken. Pia og Lene har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig i forhold til sæson, farver og stil.

Nordsjællands største Maui Jim udvalg

Du kan være sikker på at få tips og vejledning til de moderigtige briller. Brillehuset har Sjællands største udvalg af de lækre Maui Jim solbriller. Det amerikanske mærke er en af verdens mest succesfulde producenter af polariserede solbriller. Kom ind i butikken og prøv dem.

Brillehuset er Zeiss-partner

Brillehuset har valgt Zeiss Vision som leverandør af brilleglas. Zeiss glas er kendte for deres moderne teknologi og kvalitet. Du får briller med hjem, som du kan være sikker på fungerer optimalt – præcision er en mærkesag. Pia og Lene gør en dyd ud af at give dig en helhedsoplevelse lige fra synsprøve, til vejledning i valg af det produkt der passer til lige netop dig.

Brillehuset støtter byen!

Når der spilles fodbold i AFK, er Brillehuset med på sidelinien. Som sponsor for senior dameholdet støtter Brillehuset lokalsporten.

Lene Krogh lægger mange kræfter i at skabe den bedste bymidte i Allerød og er en af grundene til, at vi har en stærk Handelsforening i byen.

Information

Brillehuset  M D Madsensvej 4B, 3450 Allerød +45 48 17 13 44 
Mandag – torsdag:09:30-18:00
Fredag:09:30-18:00
Lørdag:10:00-14:00
Søndag:Lukket

Læs mere om Brillehuset