Nyt Syn Brillehuset – din lokale optiker

Nyt Syn Brillehuset er en selvstændig butik. Karina og Jakob bestemmer selv udvalget i butikken. Derfor er der altid mange smarte briller og solbriller på hylderne og super god service. Du kan også være sikker på at få en grundig synsprøve og professionel vejledning uanset om du har brug for briller, solbriller eller kontaktlinser.

Briller i 3D print og japansk finesse

Nyt Syn Brillehuset køber ind på messer og deltager til faglige events i ind- og udland. Herfra tages trends og nyheder med hjem til butikken. Blandt de seneste nyheder er 3D printede briller fra You Mawo, som kan skræddersyes til din næse. Også de smukke håndlavede briller fra japanske Masunaga er et besøg værd.

Nyt Syn Brillehuset er Zeiss-partner

Nyt Syn Brillehuset har valgt Zeiss som leverandør af brilleglas. Zeiss er kendt for deres moderne teknologi og høje kvalitet. Med det nyeste måleudstyr fra Zeiss sikrer de optimal præcision, således at din brille giver dig den bedste synsoplevelse – og husk du får altid et sæt gratis Zeiss glas ved køb af komplet brille.

Nordsjællands største Maui Jim udvalg

Du kan være sikker på at få tips og vejledning til de moderigtige briller. Nyt Syn Brillehuset har Sjællands største udvalg af de lækre Maui Jim solbriller. Det amerikanske mærke er en af verdens mest succesfulde producenter af polariserede solbriller. De laves både med og uden styrke. Kom ind i butikken og prøv dem.

Nyt Syn Brillehuset støtter byen!

Et velfungerende handelsliv er vitalt for både butikker og borgere. Derfor handler Karina og Jakob altid lokalt, når det er muligt. Lokale klubber og foreninger støttes med præmier til diverse arrangementer.

 

 

Information

Brillehuset  M D Madsensvej 4B, 3450 Allerød +45 48 17 13 44 
Mandag – fredag: 09:30-18:00
Lørdag: 10:00-14:00
Søndag: Lukket

Læs mere om Brillehuset