Allerøds lokale boghandel

Den store butik rummer både spil, bøger, skriveredskaber og papirmateriale, men du kan også være heldig at spotte de gode tilbud under parasollerne udenfor.

Køb bøger og få inspiration

Nok kan du læse om anmeldelser og få tips fra sociale medier, men savner du et rigtigt menneske, der kan give gode råd om netop din smag i spil og bøger, skal du besøge boghandlen på M.D. Madsensvej.

I butikken er der altid et godt udvalg af klassikere og bøger, som lige er udkommet. Du kan også forudbestille bøger, der er på vej fra trykkeriet. I Bog & Idé kan du være sikker på at kunne købe de bøger, som du leder efter.

Find inspiration i butikken

Butikkens personale står altid klar med et forslag til fødselsdagsgaver eller den perfekte værtindegave. Du behøver ikke altid at vide, hvad du skal bruge, når du træder ind over dørtrinnet til den hyggelige boghandel. Der er masser af inspiration at hente blandt de mange titler, indbundne bogrygge og kasser med farverige magneter, viskelædere og notesbøger.

Bog & Idé i Allerød støtter det lokale

Bog & Idé er en del af lokalsamfundet og sammen med de andre butikker i Allerød handelsforening støtter de projekter, der gavner folk i byen.

Bog & idé er sponsor på Allerød FKs stadion, hvor de selvfølgelig støtter byens hold i med og modgang. De er også en af kræfterne bag den legendariske Lynge Byfest og kræmmermarked.

Information

Bog & Ide M D Madsensvej 8, 3450 Allerød +45 48 17 27 70  
Mandag – fredag: 09:30-18:00
Lørdag: 09:30-14:00
Søndag: Lukket

Læs mere om Bog & Idé