Økonomisk rådgivning med fokus på dig

BoFinans er en professionel økonomisk rådgivningsvirksomhed, dedikeret til at optimere din økonomiske situation. Deres rådgivere er fuldstændig uafhængige og specialiserede inden for områder som boligfinansiering, pension og investering. Deres tilgang er baseret på, hvad de selv ville gøre, hvis de stod i dine sko. Hos dem får du altid rådgivning, der udelukkende varetager dine interesser.

BoFinans Allerød opererer ud fra overbevisningen om, at deres rådgivning ikke kun handler om økonomi, men i høj grad om individet. Vi er alle unikke, og derfor skræddersyr de altid vores rådgivning og anbefalinger til dig og dine drømme. De hjælper dig med at træffe velinformerede beslutninger om din privatøkonomi og løfter den økonomiske byrde fra dine skuldre, hvilket skaber mere overskud i din hverdag.

Få det fulde overblik

Dit første møde hos os er altid uforpligtende, da de tilbyder 1 times gratis rådgivning. De arbejder ud fra principperne “No Cure – No Pay” og starter kun et samarbejde op, hvis det giver mening for dig. Målet er at spare dig tid, energi og penge ved at hjælpe dig med at træffe de bedste beslutninger for din økonomi.

Uafhængige rådgivere

Charlotte Jepsen og Jesper Nørgaard, deres rådgivere i Allerød, er 100% uafhængige. Dette betyder, at de ikke er bundet af banker, realkreditinstitutter eller pensionsselskaber. Deres fokus er udelukkende på dine interesser og ingen andres. De har tilladelse fra Finanstilsynet til at yde økonomisk rådgivning.

Information

BoFinans M D Madsensvej 16 1. sal,
3450 Allerød 
+45 81 98 98 02 
Mandag – fredag: 08:00-17:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Læs mere om BoFinans