Din lokale farvehandel

Butikken fører bl.a. Lady, Demidekk, Trip Trap, Faber, Cole & Son, Duro, Borås, Jotun, Gjøco og Dylon. Du kan finde både dyre og billige versioner af maling, men de er alle sammen udvalgt på grund af deres kvalitet.

Maling er ikke bare maling

Når du træder ind i Bønnelykkes Farvehandel bliver du budt velkommen af personalet, som ved alt om deres fag. Du bliver ikke overladt til dig selv, men kan fx få råd om, hvilken maling, der egner sig bedst til rå overflader eller hvor det er overflødigt med en meget dyr maling. Jacob sørger for, at du føler dig mere end velkommen i butikken.

Der er et væld af farveprøver, materialer og inspiration til dit næste boligprojekt. Både små og store. Fx finder du stort udvalg af voks- og tekstilduge, som kan pynte dit hjem op til fest og farver. Interiøret i butikken er lækkert, og man kan se, at der virkelig er lagt tid og kærlighed i butikkens indretning og stemning.

Besøg butikken mærk materialerne

Bønnelykkes Farvehandel er et eksempel på, at du ikke skal bestille alt over nettet. Der er ikke noget bedre end at gå rundt og mærke stofferne mellem fingrene og se, hvordan malingen egentligt tager sig ud på forskellige overflader.

Det er en klar fordel at besøge butikken både før, under og efter et hvilket som helst boligprojekt, da servicen og vejledningen i Bønnelykkes Farvehandel er i særklasse. Du kommer ofte hjem efter kyndig vejledning med noget andet end, du kom efter, men altid med en følelse af, at du kom hjem med noget bedre.

En farvehandel med lokalt blod

Når du handler i Bønnelykke Farvehandel, handler du både lokalt og med en lokal familie. Hele familien Bønnelykke har været en del af Allerød i mange år, og Jacob selv har gået på Lillerød Skole. Butikken støtter lokale arrangementer som fx Lynge Byfest og har stillet sit butiksvindue til rådighed til støtteprojekter fx i samarbejde med Allerød Rotary klub.