En central café og kaffebar

Bar’kaffe er en af byens mest centrale caféer – med sin placering på Allerød Stationsvej ligger den lige ved Allerød Station – et perfekt mødested, der er nemt at finde. I de år, hvor caféen har ligget i Bymidten, er den hurtig blevet en favorit blandt folk i alle aldre.

Lidt til enhver smag

På Bar’kaffes menu, som du kan finde på hjemmesiden her, er der lidt af det hele; frisk morgenbrød fra et lokalt bageri, friskpresset juice, kaffe, iskaffe og shakes, nygrillede sandwiches, kage, tapas og ikke mindst nøje udvalgte øl og vin mm.

Lækre faciliteter

På Bar’kaffe kan du både vælge at slænge dig i deres lækre sofaer og stole indendørs, eller på de fine solstole og bænke udendørs, hvor du evt. kan benytte dig af tæpperne, som de har liggende til fri afbenyttelse for kunderne. Ydermere finder du et lille udvalg af diverse brætspil indendørs til en hyggelig dag med vennerne og familien.

Plads til både arbejde og hygge

Udover, at der på Bar’kaffe er gode muligheder for at slå sig ned og snakke, er der også mulighed for at købe en kaffe og finde sig en plads i et mere roligt lokale bagerst i cafeén. Her kan du sidde ved de lidt større borde og samtidig benytte dig af det gratis Wi-fi og stikkontakter til opladning af computeren eller telefonen.

Støtter lokalområdet

Bar’kaffe er sponsor for et lokalt pigefodboldhold, så dermed er en del af overskuddet fra caféen med til at støtte lokalt.

Information

Bar’kaffe Allerød Stationsvej 4B, 3450 Allerød +45 61 12 17 79 
Mandag-torsdag:  07:00  – 18:00
Fredag:  07:00 – 22:00
Lørdag:  09:00 – 18:00
Søndag:  10:00  – 18:00

Læs mere på Facebook