Din Lokale Apoteker

I Allerød er vi heldige at have landets bedste apotek. Apoteket har alt det, du skal bruge og det rareste personale, som altid giver den bedste service og den rådgivning, du har brug for. Personalet står altid klar til at fortælle dig om behandlingsmuligheder eller om de nyeste produkter til forskellige situationer i livet. Du kan også vælge bare at svinge ind forbi, og få en hurtig og effektiv service.

Medicinservice – hent når det passer dig

Når du kommer i Allerød Apotek tilbyder de ud over rådgivning og en bred vifte af personlige produkter, medicinservice.

Det betyder, at du kan bestille din medicin og hente den, når det passer dig. Du aftaler et tidspunkt med apoteket, og så kan du i ro og mag hente dine receptpligtige piller, medicin eller cremer i deres automat. Det er ganske gratis, og nemt hvis du ved, hvad du skal have og ikke har brug for gode råd eller vejledning.

Miljøvenlig profil og lokalt engagement

Allerød Apoteks støtter op om den miljøvenlige profil i kommunen, og derfor har de bl.a. afskaffet de små poser, som kunderne normalt fik deres indkøb i. Der er mange, der ikke har brug for poserne og som nemt kan tage apotekskøb i tasken eller i andre indkøbsposer. Du har mulighed for at købe poserne, og overskuddet går direkte til Børnecancerfondet.

I kommunen går Allerød Apotek forrest, når det handler om sundhed og har bl.a. deltaget som sponsor sammen med de andre butikker i Allerød Handelsforening for Stafet for Livet på Skovvang Stadion.

Information

Apotek Allerød Stationsvej 9, 3450 Allerød +45 48 17 25 85  
Mandag – torsdag:09:00-18:00
Fredag:09:00-18:00
Lørdag:09:00-13:30
Søndag:Lukket

Læs mere om Apoteket