Behandling, træning og genoptræning

Hvis du går rundt med skavanker, lidelser eller skader, er det en god ide at se forbi AllerødFys. Her får du en grundig undersøgelse og samtale til at starte med, så du kan få det helt rigtige forløb for dig. Der er forskel på, hvilken behandling folk skal have, men også på hvor de er mentalt og fysisk i forhold til at lægge en plan, der holder.

Her får du hjælp af eksperter

Fysioterapeuterne i Allerød er eksperter i træning og genoptræning af idrætsskader, men har også stor viden om smerter og fysiske udfordringer generelt. De 15 dygtige medarbejdere har fuldstændigt styr på, hvordan din krop hænger sammen, så du kan roligt bestille en tid og lade det være op til eksperterne, hvad du skal gøre, og hvad du ikke skal gøre for at komme på rette fode igen.

Teamet af fysioterapeuter er løbende på efteruddannelse og kurser, så du kan være sikker på, at den nyeste viden er på klinikken, og at du bliver tilbudt de nyeste behandlingsmetoder.

Hvornår skal du bruge en fysioterapeut?

Hos AllerødFys er der ikke et skemalagt svar på, hvornår du skal bruge en fysioterapeut. Du kan opleve ubalance i kroppen på mange måder, og hellere besøge os for tidligt end for sent. Kan du mærke, der er noget, der trykker i ryggen eller har du fået smerter i foden efter et fald? Book en tid hos AllerødFys, så ser en ekspert på det.

Træningscenter med fokus på dig

Hos AllerødFys finder du et træningscenter, som fokuserer 100% på dig og det niveau, du er på. Uanset om du er vant til at træne, træner på et højt niveau eller aldrig har sat dine fødder i et træningscenter, er der hjælp at hente her.

Når du kommer i træningscenteret første gang, bliver der lagt en plan for dig med en dygtig og behagelig vejleder, der motiverer dig til at få en bedre hverdag med øget energi og mere overskud.

AllerødFys er en stærk lokal profil

Som sponsor for bl.a. løberne i Blovstrød Løverne og som bidragsyder til Lokalhistorisk Arkiv i Allerød kommune gør AllerødFys en forskel i lokalområdet.

 

Information

AllerødFys Allerød Stationsvej 10, 3450 Allerød  +45 48 17 31 51 
Mandag – torsdag: 07:30-19:00
Fredag: 07:30-15:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Læs mere om AllerødFys