Allerød Klinik for Fodterapi og indlæg

Leder du efter behandling af hård hud, ligtorne, nedgroede negle eller leder du efter en god fodbehandling, så er er Allerød Klinik for Fodterapi og Indlæg et godt valg. Du får en dejlig behandling af en kompetent Statsautoriseret fodterapeut, og god vejledning på daglig pleje af dine fødder, ved fodproblemer eller dårlig holdning, fordi du går skævt.

Fodterapi i centrum

Klinikken ligger midt i byen og har en stor kundegruppe, der fast kommer hos Naja og får hjælp ved diverse lidelser. Hos Allerød Fodterapi og Indlæg får du rigtig god service. Bl.a. kan du købe håndlavede indlæg, der passer til netop dit problem

Bestil indlæg til alle slags sko

Du har brug for indlæg til dine sko, hvis du går skævt, har fodproblemer eller smerter i ryggen. Der kan være mange daglige smerter og lidelser, som du kan lindre ved at få indlæg i dine sko. I Allerød Klinik for Fodterapi og Indlæg kan du få indlæg til løbesko, sandaler, sportssko, støvler, hjemmesko og hverdagssko. De bliver tilpasset, så de passer til lige præcis din størrelse og din sko.

Støt de lokale

Naja bor selv i Allerød og bidrager aktivt til byens liv ved bl.a. at være medlem i Allerød Bio. Hun er også en aktiv bidragsyder i Allerød Handelsforening og er med til at sætte præg på byens udvikling.

Information

Allerød Fodterapi og Indlæg M D Madsensvej 16, 3450 Allerød +45 42 52 34 50 
Mandag – fredag: 07:00-17:00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Allerød Fodterapi og Indlæg