Din lokale biograf – Drevet af frivillige

Se et udvalg af de nyeste film, både til børn og voksne, i hvad vi selv synes er Danmarks hyggeligste biograf. Vi serverer frisklavet popcorn, slik, sodavand og vin, som kan nydes mens du ser film i salen. Man kan både købe billetter online, og hos vores søde frivillige på stedet.

Slip for en lang køretur og umulig parkering – din lokale biograf er kun en cykeltur væk

Allerød Bio er en biograf drevet helt af frivillige. Vi er en forening med over 450 husstandsmedlemmer – heraf ca. 130 aktive, som er på pletten hver dag, for at give dig en dejlig filmoplevelse i mørket.

Foreningen har flere udvalg, som du kan læse om på hjemmesiden www.allerodbio.dk. Har du selv lyst til at være med til at støtte biografen, enten som støttemedlem eller som aktivt medlem, skal du være meget velkommen. Overvejer du at blive aktiv, så har vi masser af sjove opgaver, store som små og vi lover, at du vil få de allersødeste kollegaer og et godt socialt netværk. Har du spørgsmål til foreningen og det at være aktiv, så skriv til biografen på e-mailen: marketing@allerodbio.dk

Kontingentet for foreningen er på 200 kr. om året pr. husstand og beløbet er ens, uanset om du er støttemedlem eller aktivt medlem.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Allerød Bio.