Åbent bibliotek Allerød, Nordsjælland, bygning lyser op om natten

Dit døgnåbne bibliotek

Allerød Bibliotek er en arkitektonisk perle, smukt beliggende mellem den frodige … skov på den ene side og Allerød bymidte på den anden side.

Vores bibliotek tilbyder kyndig og venlig betjening i dagtimerne, og har, som en sjældenhed, åbent alle døgnets timer for borgere over 16 år. Så om du gerne vil låne den længeventede føljeton til en gribende krimiserie, have ro til at skrive din årsopgave, eller om du gerne vil hygge med din familie i den fine, farverige  børneafdeling, så er der altid plads og tid til dig.

Biblioteket rummer en verden af oplevelser ud over udlån af bøger. Der arrangeres et utal af kulturelle arrangementer og events, som spænder lige fra interessante foredrag til naturvandring og højtlæsning.

Foreninger kan låne kommunens lokaler til arrangementer og aktiviteter af kulturel, forenings- og uddannelsesmæssig karakter, og lokalerne stilles gratis til rådighed for godkendte foreninger, organisationer og institutioner i Allerød Kommune.

Biblioteket – et åbent mødested

Allerød Bibliotek er som ingen andre steder. Det er et åbent og fælles mødested, hvor du kan møde mennesker, meninger og idéer som giver dig nyt syn på verden. Biblioteket giver dig fri adgang til de bedste læse- og filmoplevelser, musik, forskning og læring. Direkte fra kilden. Digitalt og lokalt. Døgnet rundt.
Fotograf: Bo Bolther / www.arkitekturbilleder.dk

 

 

Information

 Allerød Bibliotek  Skovensvej 4,
3450 Allerød 
+48 12 60 00
Med betjening:
Mandag-Fredag: 11:00-18:00
Lørdag: 10:00-14:00
Uden betjening for alle over 16 år: Døgnet rundt

Læs mere om Allerød Bibliotek